DESPRE NOI

          Gradinita nr.196 este situata in sectorul 3  si beneficiaza de un spatiu generos,  special amenajat astfel incat copiii sa primesca o educatie de calitate, dupa cele mai inalte standarde din domeniu.

          Activitațile educationale se desfasoara conform programei Ministerului Educatiei si Cercetarii. Serviciile de cea mai inalta calitate in domeniul educatiei si ingrijirii copiilor sunt asigurate de personal cu pregatire corespunzatoare, dupa un program bine stabilit.

          Meniul este afisat parintilor si, bineinteles, pe placul copiilor. Este intocmit cu ajutorul unui medic nutritionist, cuprinde gustari si preparate calde pregatite in bucataria proprie. Astfel se garanteaza pentru o alimentatie sanatoasa si plina de nutrientii necesari celor mici.Copiii beneficiaza de servicii personalizate, in functie de nevoile individuale, dar şi de cele ale parintilor. De exemplu, poti opta ca prichindelul tau sa faca cursuri de arta, dansuri si multe alte jocuri si sporturi educationale, sub coordonarea unui personal calificat plus multe alte servicii pe care te invitam sa le descoperi in locatia noastra.