Am lansat, oficial, portalul www.invatamantsector3.ro

Prin acest portal ne dorim să promovăm munca elevilor și să prezentăm poveștile din școlile sectorului 3. Portalul oferă în timp real știri din cadrul procesului de învățământ al sectorului, precum și noutăți generale din educație, necesare atât elevilor, cât și părinților acestora. Considerând că au nevoie și de aprecieri în urma muncii lor, elevii pot regăsi pe acestă pagină descrierea evenimentelor la care participă, a concursurilor la care iau parte, precum și albume cu fotografii.

Pagina vine cu o rubrică specială, și anume excelența din educație, prin care își propune să aducă în atenția cititorilor povești ale elevilor speciali, cu talente deosebite și rezultate educaționale demne de a fi povestite tuturor. Profesorii reprezintă și ei o țintă a acestei rubrici, ținând cont de efortul depus pentru a realiza concursuri cât mai interesante și evenimente dintre cele mai reușite. De asemenea, portalul vine și cu rubrici pentru părinți și profesori, unde aceștia pot regăsi noutăți ce îi interesează în mod direct. Ne referim aici la informații profesionale, necesare profesorilor, pentru ca sistemul de învățământ din sector să se încadreze în standarde europene, dar și la informații necesare în educația copiilor, de care părinții sunt direct interesați.

Odată cu portalul, au fost lansate și site-urile tuturor unităților de învățământ preuniversitar din sectorul 3. Astfel, aici, pe pagina fiecărei instituții de învățământ, atât elevii, cât și părinții pot regăsi informații necesare desfășurării procesului educativ, respectiv oferta educațională, evenimente din cadrul școlii, dar și formulare pe care aceștia și le pot descărca de acasă pentru ca înscrierile sau diferite activități să funcționeze cât mai eficient.